Rear extension and alterations

Our client owned a traditional 1930’s semi-detached property in Cardiff. It was in need of refurbishment and our client wanted to create a modern living environment. The living space was radically transformed.

Our client owned a traditional 1930’s semi-detached property in Cardiff. It was in need of refurbishment and our client wanted to create a modern living environment. The living space were radically transformed, creating an open plan space flooded with natural light and opening through bi-folding doors into the garden. This created a blur between the boundary of the outside and inside.

Client: Private

Location: Cardiff

Project: Alterations and Extension

Office space was created in the former garage as part of the project.


Rear extension and alteration of a 1930s

RESIDENTIAL PORTFOLIO